MERSİN / TARSUS - Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi

ESKİ ÖMERLİ MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ BULV. NO/81 TARSUS/MERSİN
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Genel amaç ve İlkeleri doğrultusunda Türkiyede en iyi Özel Eğitim, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmeti veren Kurum Olmak.
Misyon
BİZ; Özel Eğitim, Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetleri çerçevesinde Çocuklarımızın bedensel, zihinsel, ruhsal ve duygusal gelişimlerini göz önüne alarak hizmet üretmek, Yönetici, Öğretmen, öğrenci ve aile bazında toplumsal yardım hizmetleri sunmak için VARIZ.
Başarılar
1-2011 YILINDA TKY´de (TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ) TARSUS İLÇESİNDE KURUM DALINDA 2. OLDU. 2-Tarsus RAM olarak geliştirilen vaka kayıt programı ve yöneltme yönergesi programları M.E.B. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce kullanıma sunulmak üzere internet sitesinde yayınlanmıştır. 3-Ülke genelinde Rehberlik ve Özel Eğitim alanında standardizasyonu sağlamak üzere planlanan kursa Genel Müdürlüğümüz, yaptığımız çalışmalardan dolayı 213 RAM arasından ilk 10a Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezimizi de seçmiştir.
Öğretim Şekli :TAM YIL TAM GÜN
KLİMA