MERSİN / TARSUS - Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kas

Okul Risk Haritaları Sınıf/şube rehber öğretmeni tarafından doldurulur. Bir örneği rehberlik servisine veya okul idaresine iletilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sınıf risk haritası formu çoğaltılarak öğrencilere dağıtılmamalıdır.

Sınıf risk haritasını sınıf rehber öğretmeni; gözlem, bilgi formları, görüşmeler, e-okul raporları ve uyguladığı bireyi tanıma teknikleri ile doldurmalıdır

Sınıf risk haritasının bir örneği PDR Servisine veya okul idaresine gönderilmeli, bir örneği de sınıf rehberlik dosyasında muhafaza edilmelidir.

Okul psikolojik danışmanı veya okul idarecisi, sınıf risk haritalarını birleştirip okul risk haritasını hazırlamalı ve bir örneğini RAM'A göndermelidir.

Eyl

Okul planını hazırlayan okul planı pdf formatında ve tek dosya halinde Rehberlik Araştırma Merkezi DYS'sine gönderecektir.

Örnek okul planını indirmek için tıklayınız.

Sınıf Rehberlik Programını indirmek için tıklayınız.

Sınıf Rehberlik Programı Şablonunu indirmek için tıklayınız.

Kazanım Listesini indirmek için tıklayınız.